EIGENTIJDS & PURE BELEVING

SEIZOENSGEBONDEN PUURHEID

Op het ritme van de seizoenen stelt onze chef een vernieuwende menukaart met gevarieerde smaken samen. Hij gebruikt met trots de gerechten uit de goede keuken van bij ons, maar ook voor bijzonder verrassende culinaire composities uit de verschillende continenten.

Een late night snack, buffet, diner of garden party; al onze creaties zorgen steeds voor de juiste beleving.

ONS MAATWERK

Een chique afspraak? Iets sober? De lancering van een nieuwe surrealistische collectie? Een klassieke receptie? ... Ons artistiek team stelt u graag iets unieks voor, helemaal aangepast aan de boodschap dat u wilt brengen. Een inventieve keuken vol emoties vol smaak.

ONS ENGAGEMENT? ZO HOOG ALS UW VERLANGENS

Vernieuwing ? : ongeveer 1000 culinaire creaties per jaar.

Op maat ? : een luisterend oor, follow-up en professionalisme om een evenement te lanceren dat aan uw verwachtingen beantwoordt.

Een constante ? : zorgvuldig geselecteerde producten en leveranciers.

Ons engagement ? : ECO-friendly, duurzaamheid maar bovenal lekker en gezond.

ONS TEAM

Event cateraar Gourmet Invent kan dagelijks rekenen op het enthousiasme van zijn fantastisch team. Natuurlijk kunnen we, naargelang uw behoefte, steeds beroep doen op een pool zorgvuldig geselecteerde professionals, zodoende we elk type feest in goede banen zullen leiden.

Discreet en alert voor het allerkleinste detail, van aanvraag tot de uitvoering, van de verwelkoming van uw gasten tot serveren van onze creaties - ons gekwalificeerd personeel staat voor U klaar.

BEN JIJ DE FOODIE DIE WE ZOEKEN ?

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of kent u iemand die zich perfect zou kunnen vinden in het concept van Gourmet Invent?

Contacteer ons