GEZELLIGE GASTRONOMIE OP MAAT

Gourmet Invent begeleidt u graag bij het plannen en realiseren van al uw events. Van grote stijlvolle bedrijfsfeesten tot warme gezellige huwelijksfeesten; kick-off en receptie; wij staan u graag bij in elk facet van deze organisatie, waar u persoonlijk én à la carte zal worden bediend, om een culinaire topbeleving te genieten.

Private event

Hospitality catering

Corporate event

 • Private event

  Ook voor uw unieke, prachtige en onvergetelijke feesten leggen onze chefs en adviseurs al hun passie aan de dag. Dankzij onze creativiteit, ons open en welwillend oor en onze smaak voor ‘maatwerk’ weten we elke ontvangst tot iets unieks te maken.

  Een ervaren commercieel team en een unieke aanspreekpartner begeleiden u bij de culinaire organisatie van uw evenement.

  Gastronomie, setting, bloemendecoraties… Samen creëren wij een event à la carte.

 • Hospitality catering

  Gourmet Invent is gespecialiseerd in catering voor grote sportevenementen en culturele manifestaties: voetbal, jumping, cycling, muziekfestivals…

  Van grote voetbaltempels (Ghelamco Arena Gent, Jan Breydel Stadion Brugge, Bosuilstadion Antwerpen, Regenboogstadion Zulte-Waregem) tot iconische sportevenementen (Jumping Mechelen, Cyclocross Koksijde, Cyclocross Hoogerheide) tot culturele events (Muziekfestivals, vernissage) - Wij verzorgen elke evenement, elke locatie tot in de puntjes om uw gasten te laten genieten.

  Meesterschap in logistiek om de duizenden gasten gastronomisch te verwennen. De beleving en ervaring dat we met Gourmet Invent meebrengen naar uw evenement, zorgen ervoor dat elke genodigde wordt meegenomen in de totaalbeleving.

 • Corporate event

  Al meer dan 20 jaar organiseert Gourmet Invent fantastische evenementen voor grote bedrijven. Een productlancering, een werkseminarie, de verjaardag van een merknaam, een nieuwe samenwerking dat gevierd moet worden, een themafeestje dat dient opgeluisterd… Gourmet Invent stelt zijn innovatieve ideeën en onnavolgbaar meesterschap in smaakbeleving ten dienste van de klanten.

  De verbeelding en de wensen van onze klanten inspireren ons en voeden de creativiteit van onze chefs om een aanbod-op-maat voor te stellen.