Concertgebouw Brugge

Adres
't Zand 34 - 8000 Brugge
Venue Website

Jouw topevent op een toplocatie in hartje Brugge? Dan moet je zeker aan het Concertgebouw Brugge denken.

Concertgebouw Brugge biedt een waaier aan zaalhuurmogelijkheden voor elk type event, telkens afgestemd op je wensen en budget: congressen, meetings, grote en kleine vergaderingen, culturele activiteiten, corporate events & privéfeesten.

Meetings & bedrijfsevents in een architecturaal kader
Naast de talrijke concerten die er plaatsvinden, is het Concertgebouw ook uiterst geschikt voor de organisatie van diverse soorten bedrijfsevenementen, zoals (internationale) congressen, meetings, seminaries, conferenties, prijsuitreikingen, jaarvergaderingen, salesmeetings, klantenevents, personeelsmeetings, privé-concerten …
De bijzondere architectuur geeft een stijlvol karakter aan jouw evenement.

Diner sur scène
Het podium van het Concertgebouw mocht al duizenden artiesten met wereldfaam ontvangen. Maar wist je dat je ook kan dineren op de plek waar Randy Newman piano speelde, Sinéad O’Connor ‘Nothing compares to you’ zong, en Patti Smith samen met 1.250 fans ‘G.L.O.R.I.A.’ scandeerde?
Je dineert met een exclusief en adembenemend zicht op de iconische Concertzaal.

Uniek dakterras met uitzicht op Brugge
De ontvangstruimtes in de Lantaarntoren zijn de uitgelezen locatie voor jouw receptie, walking dinner of zittend diner. Want waar anders heb je zo’n uniek uitzicht op de Brugse binnenstad en het Ommeland, tot aan de kust?
Op het dakterras van Forum 7 is het bijzonder aangenaam vertoeven en beide ruimtes zijn trouwens perfect te combineren!

Concertgebouw Brugge is vlot bereikbaar en onder het gebouw bevindt zich een ondergrondse parking voor al je genodigden.